The JAMstack: Det er perfekt

JAMStack repræsenterer en stor tendens inden for web udvikling. Oprettet af Mathias Biilmann, administrerende direktør for Netlify, ...

The JAMstack: Det er perfekt

JAMStack repræsenterer en stor tendens inden for web udvikling. Oprettet af Mathias Biilmann, administrerende direktør for Netlify, er JAMStack “en moderne web udviklings arkitektur baseret på klient siden JavaScript, genanvendelige API'er og forudbygget Markup.” JAMStacken tilbyder et alternativ til LAMP- og MEAN-Stack og har nogle fordele som skalering, sikkerhed, hastighed og udvikler oplevelse. Service medarbejdere og serverløs funktionalitet beriger JAMStack. Moderne frontend-udvikling afspejler den bredere tendens til komponentisering, og vi kategoriserer +110-løsninger i rummet. Når markedet modnes, forventer vi et stigende antal kommercielle tilbud.

Vi begynder at se progressive web udviklere bruge Service Workers til at supplere JAMStack. Ifølge Cloudflare er en service arbejder "en funktion implementeret af moderne browsere, der giver dig mulighed for at indlæse et script, der opfanger web anmodninger, der er bestemt til din server, før de rammer netværket, hvilket giver dig en chance for at omskrive dem, omdirigere dem eller endda svare direkte. ”Tjeneste arbejdere er en baggrunds proces adskilt fra hjemmeside, som cache anmoder om oplysninger permanent og kan køre, når en bruger ikke er på hjemmeside. Når brugerne igen vil vende tilbage til hjemmeside, behøver anmodningen ikke at gå til serveren for at hente HTML, men kan indlæses fra Service Worker, hvilket forkorter side indlæsnings tiden. Service medarbejdere kan også lette offline oplevelser og push-meddelelser.

Derudover kan serverløs funktionalitet bruges til at skabe rige, bruger definerede oplevelser. I marts offentliggjorde Netlify officielt funktioner, et værktøj til at lette implementering af AWS Lambda-funktioner ved kun at kræve, at en udvikler tilføjer en fil til deres Git-lager. Netlify genkender automatisk funktionen og udsætter den, hvilket minimerer udviklerens behov for at rampe op på AWS Lambda. Vi har tidligere drøftet vores begejstring for serverløs teknologi og mener, at den er kraftig til både sky-, kant- og progressive sager om internetbrug.

Moderne frontend-udvikling med API'er og funktioner afspejler en bredere tendens, komponentisering. Ligesom hvordan udviklere nedbryder monolitten og bygger mikroservices, der anvender API'er, gennemgår frontend den samme nedbrydning. For at samle frontendene tegner udviklere fra tredjeparts API'er og internt indbyggede individuelle komponenter, der udtrykker specifik funktion på siden. Udviklere er nødt til at udvikle, visualisere og styre de forskellige stykker, hvilket øger kompleksiteten af ​​deres arbejde.

Det forreste øko system udvikler sig hurtigt, og vi identificerer ~ 110 moderne løsninger i rummet. Vi værdsætter, at løsninger kan have tilbud på tværs af forskellige områder, men vi forsøger at placere dem i en kerne kategori. Langt de fleste er open source, især i JavaScript, Static Site Generator (SSG), og bygger kategorier. Der er også venture-backed startups som Netlify i CDN / hosting og Contentful i hovedløs CMS.

JAMStack afspejler synergien mellem flere teknologi forbedringer fra mobil computerkraft til API-økonomien. Et trin op fra LAMP- og MEAN-stablerne, JAMStack tilbyder fordele, herunder skalering, sikkerhed, hastighed og smidig udvikling. Service medarbejdere og serverløs udvider dens funktionalitet. Vores landskabs kataloger over 110 tilbud, og vi ser frem til at spore JAMstacken, når den udvikler sig.

VIL DU VÆKSTE ONLINE?

Jeg hedder Tora Toraman og er ejer af NordenSoft.

Skriv endelig til mig! Så kontakter jeg dig inden for 24 timer med henblik på at give dig gratis input til vækst med JAMStack, Magento, Online bestillingssystem for Resturant (madexpres.dk) Du kan også ringe til mig på tlf.
+45 26 46 36 01