Moderne netarkitektur

Magento, JAMStack, Drupal og app-udvikling

Vi designer digitale løsninger i alt fra JAMStack til Magento og udvikler også gerne apps til mobile enheder. Da hastigheden på din hjemmeside eller webshop er altafgørende for din konverteringsrate, hastighedsoptimerer vi naturligvis altid din løsning.

rightimage
Oplev, hvordan din virksomhed når nye højder! Ring til os på: 26 46 36 01

Vi hjælper dig fra WordPress til JAMstack – du får en 10 gange hurtigere hjemmeside!

Ydeevne er vigtigt for at opnå den bedste brugeroplevelse. Med JAMstack undgår du rendering på serversiden ved kun at servere JavaScript, API'er og markdown (JAM) over en CDN, hvilket øger hjemmesidens ydelse helt enormt.

Med en hjemmeside udviklet i WordPress kan man desværre opleve langsom sideindlæsning. Dette skyldes ofte processer på serversiden, som optimeres markant ved en udskiftning til en JAMstack-hjemmeside. Skift nu, hvis du ønsker at give dine brugere en bedre oplevelse, når de besøger din hjemmeside.

Serverless DB: Firebase, FaunaDB, DynamoDB, MongoDB, Amazon Aurora Serverless (MySQL, MariaDB)

DEPLOY & CDN: Firebase, Netlify, AWS, ZEIT Now, Sanity

Sass/Less, React, React-Static, Auth0, Azure Functions, Service Workers, Vanilla JS & CSS, Web App Manifest, Webpack, Git, Github, GitHub API, Github Pages, Google Analytics, Bootstrap

Jekyll, Hexo, WordPress, Gatsby, VuePress, Middleman, Pelican, Octopress, Metalsmith, Hugo, Next.JS

Headless CMS: Strapi, TinaCMS, Ghost, Netlify CMS, Hexo Admin, Jekyll Admin, dotCMS, Storyblok, Forestry, Sanity, Contentful

SEO , Wordpress , Magento Webshop , Magento B2B , ERP

Primære funktioner i Magento Dynamics NAV Connect

Med NordenSofts Magento 2 NAV Connect får du en sikker og effektiv løsning, der integrerer Magento e-handel og Microsoft Dynamics NAV ERP-systemer med din webshop. NAV Connect er kompatibel med de nyeste versioner af Magento-webshop (inklusive Magento 2) og Microsoft Dynamics NAV. Løsningen er særdeles velegnet til hurtigt voksende virksomheder.

Kunder: Vi har løsningen, der minimerer ressourceforbruget for både dig og dine kunder. Vi automatiserer kundeoplysningssynkronisering mellem dine Magento- og Dynamics NAV-systemer, så du får det bedste udgangspunkt for at levere en høj kundeservice via selvbetjening til dine Magento B2B-kunder og Magento B2C-kunder.

Produkter: Ved at holde dine Microsoft Dynamics NAV og Magento 2 e-handelssystemer synkroniseret reduceres afvigelser i håndterings- og produktinformationer.

Lager: Ved at centralisere inventar i Dynamics NAV ERP-systemet sikres du en effektiv lagerstyring, selvom der sælges på tværs af kanaler. Opdateringer synkroniseres naturligvis med andre systemer.

Ordrer: Vi hjælper med at integrere en hurtig, automatisk opdatering af dit lager, så ordreudførelse (inklusive faktura, betaling, skatter og forsendelse) synkroniseres mellem dine Magento e-handel- og Dynamics NAV ERP-systemer.

Kreditgrænser: Med en udvidelse af din Magento 2-webshop kan du udnytte Dynamics NAV-systemets funktion, der lader dig tildele dine Magento B2B-kunder særlige kreditgrænser, hvilket øger dit salg.

Kundegrupper og Tierpriser: Dynamics NAV ERP-systemet giver dig mulighed for at tage højde for forskellige kundesegmenter. Med en Magento e-handels-butik kan du således tilbyde dine kunder personlige priser på baggrund af din viden om deres købeadfærd.

Vores andre integrationer

rightimage

leftimage

Hos os tilbyder vi følgende webløsninger.

- Rådgivning og sparring baseret på dine behov
- Udvikling af hjemmesider (JAMStack, WordPress, Drupal og TYPO 3)
- E-commerce/webshops (Magento 1 og Magento 2)
- Webbaserede intranets
- Integrering af systemer, herunder økonomisystem, ERP og CRM
- Adwords-kampagner
- SEO-optimering- Marketing på sociale medier
- Automatisering af workflow
- E-mailmarketing og -automatisering

Det er vigtigt at udrede, hvilke webløsninger der gavner din virksomhed mest muligt, og derfor tilbyder vi at foretage en analyse af forskellige områder af din virksomhed, herunder kundesegment og -behov, virksomhedens økonomiske ressourcer og interessenter.

JAMStack, Magento 2, Drupal, TYPO 3, Wordpress, WooCommerce, Shopify

Erfaring

Vi har stor erfaring med at designe internetbaserede brugeroplevelser med fokus på brugervenlige design.

Brugeroplevelser er et helt centralt omdrejningspunkt for at få succes med et brand, en kampagne og et produkt. Under designfasen tager vi udgangspunkt i brugernes oplevelser på baggrund af indhentede data fra Google Analytics, markedsundersøgelser, kundefeedback, undersøgelsesrapporter, evt. kunder i din fysiske butik samt de enorme mængder af dataressourcer, som er indsamlet lokalt og globalt, som kan have relevans for dit brand.

Vi inddrager hertil studier af brugeroplevelser som et multikanal-casestudie ved at se på internettet, mobiltelefoner, sociale netværk, fysiske butikker og andre relevante netværk.

rightimage

leftimage

Platforme

I en verden, hvor teknologisk udvikling og muligheden for at være online er i højsædet, er det essentielt at repræsentere sit brand på mange teknologiske platforme. Vores mål er netop at udvikle de platforme, der får dit brand til at shine online.

Vi kan både udvikle og designe platforme helt fra bunden og forbedre eksisterende platforme, så du får en optimal, skalérbar og solid teknologisk platform.

Vi udvikler mange former for systemer og services: CMS-systemer, Omni-channel e-handel-hjemmesider, loyalitetssystemer, mobile applikationer, der er baseret på dine specifikationer, samt strategier og markedsføringskampagner for dit brand.

Med den rivende teknologiske udvikling er det vigtigt at vedligeholde sine systemer og applikationer løbende – og det sørger vi selvfølgelig også for. Vi løser eventuelle problemer med det samme, da vi via vores overvågningssystemer altid er opdateret om tilstanden i vores kunders systemer.

Har du spørgsmål til dit produkt, eller opstår der nye ønsker og behov, står vi altid til rådighed og svarer hurtigt på spørgsmål. Vores kreative team arbejder under ét tag, og du vil derfor opleve at få en helhedsorienteret service.

Strategi

Vi hjælper dig på vej mod det næste skridt! Det gør vi ved først at undersøge de faktorer, som hæmmer udviklingen af dit brand – det giver nemlig mulighed for at se udviklingspotentialet og sætte ind de rette steder.

Er smartwatches, virtual reality-briller, flyvende biler, fragtdroner, fantastiske mobile applikationer og spektakulære fjernsynsreklamer den rene musik i dine ører? Måske. Men uden et grundigt forudgående analysearbejde er det ikke nødvendigvis ligetil at markedsføre. Man kan let lade sig forstyrre og spilde tid på ineffektive aktiviteter, hvis ikke man har gjort forarbejdet grundigt nok. Og hvad sker der, hvis man først gør sine erfaringer, mens man går og venter på ROI af sin millioninvestering? Ja, det er dømt til at resultere i skuffelse. Lad os derfor hjælpe med at afdække udviklingspotentialet og lægge en strategi for netop dit brand.

Med vores hjælp undgår du “Gid, jeg kunne!”-tanken – fordi vi sikrer grundig analyse af forholdene på det marked, som du opererer i, så der kan sættes ind med de helt rigtige løsninger. Og hvem vil ikke hellere tænke ”Yes, jeg kan!”?

Vi analyserer også gerne din eksisterende strategi på baggrund af nyt data og fra dag til dag via vores teknologiske ressourcer. På den måde sikres du et minimum af udfordringer på din vej.

rightimage
TEKNOLOGIER, VI BRUGER
til at forskønne internettet

Jamstack handler ikke om specifikke teknologier.

Når vi taler om "Stack", taler vi ikke længere om operativsystemer, specifikke webservere, backend-programmeringssprog eller databaser.

Det er derimod en ny måde at opbygge og tilrette hjemmesider og apps på, som sikrer bedre ydelse, højere sikkerhed. lavere omkostninger ved skalering og en bedre udvikleroplevelse.

DATA SOURCES
BUILD
DEPLOY & CDN

VIL DU VÆKSTE ONLINE?

Jeg hedder Tora Toraman og er ejer af NordenSoft.

Skriv endelig til mig! Så kontakter jeg dig inden for 24 timer med henblik på at give dig gratis input til vækst med JAMStack, Magento, Online bestillingssystem for Resturant (madexpres.dk) Du kan også ringe til mig på tlf.
+45 26 46 36 01