Magento e-handel

Læs med her, og find ud af, hvad der gør Magento til de bedste på markedet indenfor digital handel.

Ingen anden platform giver dig samme mulighed for at udvikle unikke, kreative, engagerende og ikke mindst særdeles professionelle shoppingoplevelser online. Hertil skal nævnes Magentos enestående fleksibilitet i form af evnen til at tilpasse sigtredjeparts integrationer, mobile enheder og nye moduler.

rightimage
Hvorfor vi er de bedste på markedet inden for e-handel? Klik her og læs svaret.

Hvorfor Magento til e-handel B2B?

En moderne købmand


I det moderne handelsunivers er effektivitet, automatisering og adgang til datavigtige parametre for at kunne konkurrere. En Magento-webshop gør det nemt fordig som købmand at opgradere til moderne, effektiv, datadrevethandelsorganisering.Med Magento får du Business Intelligence i form af

  • Lagerstyring
  • Forsendelseshåndtering
  • Ordrestyring og kundeservice

Udvid jeres rækkevidde og voks ud til nye kanaler, geografier og sælg online til både virksomheder og forbrugere på én platform.

  • Mobile Commerce
  • Magento B2B e-handel
  • PWA Studio
  • Global ekspansion
  • Salg og annoncekanaler
  • ERP-integration

Få hele pakken hos os Design- og udviklingsbureau under ét tag

Vi er et design- og udviklingsbureau, som tilbyder ”fuld service”, og det betyder, at dukan få hjælp til alt vedrørende din hjemmeside ét sted. Vi har nemlig alle denødvendige ressourcer her i huset.På den måde sikres det, at kvaliteten af vores arbejde altid er i top, og at vi kanlevere og reagere hurtigt – og altid til tiden.

Vores kontor ligger i Njalsgade 76 København S, men vi hjælper dig gerne med at designe en webshop, uanset om du bor i København, Århus, Aalborg eller andre steder i landet. Bemærk dog, at vi ikke tilbyder hosting, men meget gerne assisterer med at findeden bedste hosting-løsning til dig på baggrund af dit behov og budget – se mere her.Måske kunne du også være interesseret i at læse om vores service indenfor Magento-support?

Se vores priser her.

TEKNOLOGIER, VI BRUGER
til at forskønne internettet

Jamstack handler ikke om specifikke teknologier.

Når vi taler om "Stack", taler vi ikke længere om operativsystemer, specifikke webservere, backend-programmeringssprog eller databaser.

Det er derimod en ny måde at opbygge og tilrette hjemmesider og apps på, som sikrer bedre ydelse, højere sikkerhed. lavere omkostninger ved skalering og en bedre udvikleroplevelse.

DATA SOURCES
BUILD
DEPLOY & CDN

VIL DU VÆKSTE ONLINE?

Jeg hedder Tora Toraman og er ejer af NordenSoft.

Skriv endelig til mig! Så kontakter jeg dig inden for 24 timer med henblik på at give dig gratis input til vækst med JAMStack, Magento, Online bestillingssystem for Resturant (madexpres.dk) Du kan også ringe til mig på tlf.
+45 26 46 36 01