Klar til at integrere ERP med din Magento-webshop?

Magento 2

NAV, SAP Business One Connect, C5, E-conomic, Dynamics GP ellerDynamics AXStort udvalg

Vi har stor erfaring med ERP-integrationer, PIM (Akeneo, inRiver, Pimcore) og andre systemer, der med fordel kan integreres med dit CMS-system. Vi hjælper dig med rette ekspertise, uanset om vi selv har udviklet CMS-systemet fra bunden, eller du i forvejen har et. Lad os hjælpe med at opsætte dit system til integration.

rightimage
Et ERP-system gør din løsning langt mere effektiv.

Dynamics 365


NordenSofts
Dynamics 365 Connect er et sikkert, skalérbart og effektivt integreringssystem til Magento e-handel og Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations-systemer. Her får du kombinationen af skalérbarheden og intelligensen, som du kender fra Microsoft Dynamics 365, og fleksibiliteten og funktionerne, som du kender fra Magento. Med dette ERP-system opnår du høj driftseffektivitet og god kundeoplevelse.

Microsoft Dynamics 365 Business Central


Nordensofts
Dynamics 365 Business Central Connect er et sikker, skalerbar og effektiv måde at integrere Magento e-handel og Microsoft Dynamics 365 Business Central-systemer. Det kombinerer skalerbarheden og intelligensen i Microsoft Dynamics 365 med fleksibiliteten og funktionerne i Magento, driver driftseffektivitet og god kundeoplevelse.

Dynamics AX Connect


Vi hjælper dig hele vejen rundt i processen, når du skal have integreret Microsoft Dynamics AX og din Magento-webshop. Det sikrer fuld udnyttelse af de data, koder og forretningslogikker, som Microsoft Dynamics AX består af.

Dynamics NAV Connect


NordenSofts
Magento NAV Connect er en sikker, skalérbar og effektiv tilgang til integration af Magento e-handel og Microsoft Dynamics NAV ERP-systemer. Løsningen er oplagt for hurtigt ekspanderende virksomheder. NAV Connect er kompatibel med de nyeste udgaver af Magento (inklusive Magento 2) og Microsoft Dynamics NAV.

Dynamics GP Connect


NordenSofts
Magento GP Connect er et sikkert, skalerbart og effektivt integrationsprodukt til Magento e-handel og Microsoft Dynamics GP (tidligere GreatPlains) ERP-systemer. GP Connect er kompatibel med de nyeste versioner af Magento (inklusive Magento 2) og Microsoft Dynamics GP.

Magento QuickBooks Integration


NordenSoft
Connect til QuickBooks og Magento er en løsning, som bidrager til ensikker, skalerbar og effektiv integration af de to systemer. Løsningen er oplagt til den smidige og voksende virksomhed.

NordenSoft Connect til QuickBooks og Magento er kompatibel med de nyeste versioner af Magento 2 og QuickBooks Online.


SAP Business One

TEKNOLOGIER, VI BRUGER
til at forskønne internettet

Jamstack handler ikke om specifikke teknologier.

Når vi taler om "Stack", taler vi ikke længere om operativsystemer, specifikke webservere, backend-programmeringssprog eller databaser.

Det er derimod en ny måde at opbygge og tilrette hjemmesider og apps på, som sikrer bedre ydelse, højere sikkerhed. lavere omkostninger ved skalering og en bedre udvikleroplevelse.

DATA SOURCES
BUILD
DEPLOY & CDN

VIL DU VÆKSTE ONLINE?

Jeg hedder Tora Toraman og er ejer af NordenSoft.

Skriv endelig til mig! Så kontakter jeg dig inden for 24 timer med henblik på at give dig gratis input til vækst med JAMStack, Magento, Online bestillingssystem for Resturant (madexpres.dk) Du kan også ringe til mig på tlf.
+45 26 46 36 01