Apps

Professionel udvikling af mobile apps

Vi har mange års erfaring med appudvikling til både iPhone og Android. Moderne mennesker (og også dine kunder) er altid på udkig efter nye muligheder – også mens de er på farten. Derfor er det helt essentielt, at din platform er kompatibel med mobile enheder. Lad os hjælpe dig med at give dine kunder en indbydende brugeroplevelse "on the go".

Kontakt os allerede i dag, og hør mere om udvikling af mobile apps.

rightimage
“Et godt webdesign forfører dine kunder.“

App-udvikling

Vi ved, at virksomheder forventer professionelle softwareløsninger i højeste kvalitet.

Lad os vise dig, hvordan vores teknologiske know-how og kendskab til forretningsbehov og brugeroplevelse går op i en højere enhed!
Uanset om du ønsker en app til iOS eller Android, har vi løsningen.

Hos NordenSoft leverer vi mobile applikationer til iOS og Android i form af både native og hybride apps. Førstnævnte er en skræddersyet løsning til én bestemt platform, mens den hybride app dækker begge platforme.

Markedet for smartphones er eksploderet, og intet tyder på, at udviklingen vil stagnere i fremtiden – tværtimod! Alle har efterhånden den lille, fleksible computer ved hånden, og mulighederne for at udnytte dens mange facetter er fantastiske. Faktisk betragter vi det som et krav til dig som virksomhedsejer, at du udforsker, udtænker og udnytter potentialet, for ellers overhales du af andre virksomheder. Uanset hvilket marked du opererer på, stiller dine kunder krav om fleksibel shopping via smartphones. Det skal være muligt at erhverve sig dit produkt eller din ydelse, mens kunden er på farten!

Vi kan hjælpe dig med at tilfredsstille købernes trang til fleksibel handel og nå dem mest effektivt. Vi har fingeren på pulsen og er med i kapløbet, så du kan læne dig tilbage!

TEKNOLOGIER, VI BRUGER
til at forskønne internettet

Jamstack handler ikke om specifikke teknologier.

Når vi taler om "Stack", taler vi ikke længere om operativsystemer, specifikke webservere, backend-programmeringssprog eller databaser.

Det er derimod en ny måde at opbygge og tilrette hjemmesider og apps på, som sikrer bedre ydelse, højere sikkerhed. lavere omkostninger ved skalering og en bedre udvikleroplevelse.

DATA SOURCES
BUILD
DEPLOY & CDN

VIL DU VÆKSTE ONLINE?

Jeg hedder Tora Toraman og er ejer af NordenSoft.

Skriv endelig til mig! Så kontakter jeg dig inden for 24 timer med henblik på at give dig gratis input til vækst med JAMStack, Magento, Online bestillingssystem for Resturant (madexpres.dk) Du kan også ringe til mig på tlf.
+45 26 46 36 01