Magento

Vi designer og bygger professionelle hjemmesider og webshops i Magento. Har du brug for en ny eller forbedret webshop? Så klarer vi den.

Med en Magento-webshop får du alt det, du har brug for, for de findes i flere versioner – én til hvert behov. En Magento B2B-webshop er for eksempel perfekt til multibrands, flere sprog, kundespecifikke priser og meget mere. Ring og få et tilbud på udvikling af din Magento-webshop – allerede i dag!

rightimage
Oplev, hvordan din virksomhed når nye højder. Ring til os på tlf. 26 46 36 1

Hvad er Magento?

Magento er et open source-system, som administrerer indholdet på en webshop. Med en Magento-webshop opnår du alle de funktioner, en webshop kræver, herunder oprettelse og visning af produkter, inddeling i produktkategorier, kundedatabase, ordre-/fakturahåndtering, oprettelse af tilbud og oplysning om fragt. Hos NordenSoft mener vi, at Magento er det bedste svar på en online webshop, da du her får en langt mere professionel designløsning, end mange andre konkurrerende softwarealternativer kan tilbyde.

Hvorfor Magento?

leftimage
En Magento-webshop er for mange en klar favorit inden for systemer til e-handel


Det er bestemt ikke uden grund, at Magento-platformen er den mest anvendte webshop-løsning på verdensplan! Her får du en webshop bygget på markedets mest skalerbare platform, og intet andet webshopdesign giver helt så omfangsrigt et udvalg af tilpasningsmuligheder.

Med en webshop designet i Magento får du en yderst professionel open source-løsning, hvor du kan vælge mellem et hav af funktioner, bl.a. takket være de over 2.000 udvidelsesmoduler udviklet til Magento.

Det taler for en Magento-webshop:


– Magento er på verdensplan den mest anvendte open source-platform til større e-handelsløsninger

– Du får markedets mest fleksible, skalérbare design – i arkitektur skabt til at vokse i takt med din forretning

– Med mere end 2.000 udvidelsesmoduler udviklet til Magento er det let at forny og forbedre din webshops funktioner

Magento 2 e-handelsplatformen er intet mindre end perfekt til større Magento B2B

- og Magento B2C-virksomheder

Skal du bruge Magento 1 eller Magento 2?

I 2015 udkom Magento 2, som er en videreudvikling af Magento 1. Man har altså forbedret og udskiftet elementer, så et endnu stærkere design er opstået.

Det er muligt at foretage en opgradering fra version 1 til version 2, men det er ikke nogen nem opgave. Temaer og moduler fra Magento 1 kan IKKE genbruges i Magento 2, og alt skal dermed kodes forfra.

Det siges, at supporten af Magento 1 udløber 1 år efter lanceringen af Magento 2 Så skal du i luften med en ny webshop, da kræver det en del overvejelse, om det skal være som Magento 1 eller Magento 2 Lad os hjælpe dig med den beslutning.

Vi udvikler og designer både til Magento 1 og Magento 2

Uanset om du ønsker et helt nyt design eller i forvejen har en løsning, der blot trænger til en opdatering – så kontakt os og lad os få en snak om opgaven.

Magento-løsninger

Har du brug for en ny eller forbedret webshop i Magento?

Vi tager dig i hånden hele vejen fra idé til din første gennemførte handel – og gerne endnu længere. Vi tilbyderprofessionel rådgivning, proces- og projektstyring samt design, udvikling og integration. Alt sammen med fokuspå både det tekniske og dig som person. Vi er meget forretningsorienterede og har mange års erfaring i bagagen,men sørger for konstant at forbedre os. De visioner salget, servicen og processerne mod deres kunder.

Har du allerede en Magento-løsning, som har brug for et servicetjek, nyt udseende eller nye funktioner? Så tagervi os også gerne af det, ligesom vi gerne overtager og tilbyder fuld support af jeres nuværende Magento-webshop. Vi overtager alt fra mindre Magento B2C-shops til de helt store komplekse Magento B2B-løsninger,uanset om de er udviklet i Magento 1 eller Magento 2 Et tæt og effektivt samarbejde med jeres behov og ønsker somomdrejningspunkt vægtes altid højt. Det gælder for såvel dig, der ønsker en Magento-løsning udviklet helt frabunden, som dig med et eksisterende Magento-setup. Vores kreative hold af it-specialister og projektledere ercertificerede og sikrer en effektiv, professionel håndtering af alle projekter.

Magento-udviklere med blik for helheden

Vi er glade, når du er. Og forud for tilfredshed går en grundig afdækning af behov, ønsker og muligheder. Kun sådan kan vi udvikle en løsning, der er optimal for dig på alle parametre.

En fuld Magento-løsning indebærer det hele – se her:

– Design og optimering i responsivt design til Magento 2
– Den optimale digitale kundeoplevelse, både før, under og efter salget.
– En visuel profil, så kunden genkender din forretningsmæssige DNA og brandunivers på tværs af dine platforme.
– Teknisk opsætning/ændring af Magento-templates, så de vises optimalt i søgemaskiner og loades hurtigt.
– Udvikling og hastighedsoptimering af Magento 2-løsninger.
– Udvikling og implementering af søgefunktioner i Magento – fx Elastic Search.
– Rettelse af tekniske fejl i caching, CDN eller andet.
– Fleksibel Magento-integrationsmotor.
– Proaktiv projekt- og processtyring.
– Løbende rådgivning og videndeling.
– Idéer til din webshop baseret på de nyeste trends på markedet.
– Produkter gennemtestet i udviklings- og testmiljø.
– Løsninger, som bygger på de højeste standarder og bedste processer, metoder og værktøjer.
– Integration af Magento 2 til økonomistyringssystemer, fx ERP, CRM, NAV, C5, AX og Economics.
– Opdatering fra Magento 1 til Magento 2
– Installation af nye Magento-moduler.
– Opdateringer og fejlrettelser i checkout-moduler.
– Opsætning og udvikling af abonnementsløsninger i Magento 2
– Detaljerede, funktionsrige produktkataloger
– fx fra CSV og PIM.
– Udvikling af helt nye Magento-moduler – til dig, der har specifikke ønsker.
– Overflytning af data fra fx Magento 1 til Magento 2 eller fra WooCommerce til Magento 2
– Rettelser af bugs i Magento .

Og jo … hvis du kan modstå fristelsen, kan du også nøjes med at udvælge enkelte af vores services!

B2B-webshopløsning i Magento

The Forrester Wave kunne i slutningen af 2017 afsløre, at Magento havde indtaget pladsen som førende e-handelsplatform inden for B2B-handel. Prisen må siges at være velfortjent, da Magento-platformen drifter flere B2B-webshops end nogen anden platform i verden!

Magentos popularitet forstår vi godt her i NordenSoft. En Magento-webshop indeholder nemlig alt, hvad man som B2B-webshopejer har brug for.

Faser i et projekt

Før vi indleder et udviklingsprojekt, både store og mindre, foretager vi en dybdegående behovsafklaring for at klarlægge dine visioner for din kommende hjemmeside, så du får et tilfredsstillende resultat.

Hos NordenSoft elsker vi at udvikle og forbedre koder, og vores Magento-udviklere gør alt for at levere en kodekvalitet, som både er langtidsholdbar og lever op til de krav om kvalitet, der stilles til moderne webudvikling.

Ved større projekter udfærdiger vi i samarbejde med dig en detaljeret kravspecifikation i den indledende fase, så alle parter er indforstået med projektets omfang, pris m.m.

Alle vores løsninger udvikles med udgangspunkt i vores mange års erfaring med slutbrugernes adfærd – selvfølgelig med dine forventninger til den endelige løsning i centrum.

Opgradering af Magento

Vi oplever ofte, at allerede eksisterende Magento-kunder får behov for at lave om og forbedre deres løsninger. Og det kan der være mange grunde til. Udover at afhjælpe småfejl ser vi ofte et ønske om at få installeret de nyeste moduler, så deres Magento-installation er up-to-date, og det er netop en af fordelene ved Magento: At der hele tiden udvikles nye moduler, så man på ingen tid kan opfriske sin webshop med de nyeste trends og funktioner.

Transformér kundeoplevelsen

Tilbyd dine kunder en forførende og helt unik købsoplevelse med Magento Commerce.

Bliv online på ingen tid

Du bliver hurtigt klar til at publicere og gå online, og dermed får du også hurtigt skabt ROI. Vi tilbyder skræddersyede løsninger for start-ups og små virksomheder – også til dig, der endnu ikke er gået online.

magento

Minimér dit tidsforbrug

Med Magentos brugervenlige, tidsbesparende funktioner kan du automatisere håndtering af ordrer, lagerbeholdning, salg og meget mere. De mange timer, du sparer ved at automatisere, kan dermed bruges på det kreative, det visionære, det strategiske – ja, hvad du foretrækker.

Vækst igennem nye kunder

Integrér mange shopping-kanaler ved bl.a. at inkludere Amazon, eBay, CDON og Wupti i én webshop. Du kan styre alle dine lagre og dit samlede salg gennem ét enkelt produkt- og distributionssystem på din hjemmeside.

Magento-moduludvikling – altid efter bedste praksis

Når vores Magento-udviklere udvikler moduler, skabes de altid efter Magentos høje standarder, og dette mindsker risikoen for bugs og problemer, når Magento skal opdateres.

Vi ser desværre ofte, at mange Magento 2-moduler er tilnærmelsesvis ubrugelige, fordi koden bag er for dårlig. Det koster webshopejeren både tid og penge. Derfor laver vi tingene ordentligt første gang. Og ja, det koster ganske vist lidt mere i starten, men pengene er givet godt ud, når man efterfølgende slipper for at bruge penge på problemløsning, herunder tilretning og eliminering af bugs.

TEKNOLOGIER, VI BRUGER
til at forskønne internettet

Jamstack handler ikke om specifikke teknologier.

Når vi taler om "Stack", taler vi ikke længere om operativsystemer, specifikke webservere, backend-programmeringssprog eller databaser.

Det er derimod en ny måde at opbygge og tilrette hjemmesider og apps på, som sikrer bedre ydelse, højere sikkerhed. lavere omkostninger ved skalering og en bedre udvikleroplevelse.

DATA SOURCES
BUILD
DEPLOY & CDN

VIL DU VÆKSTE ONLINE?

Jeg hedder Tora Toraman og er ejer af NordenSoft.

Skriv endelig til mig! Så kontakter jeg dig inden for 24 timer med henblik på at give dig gratis input til vækst med JAMStack, Magento, Online bestillingssystem for Resturant (madexpres.dk) Du kan også ringe til mig på tlf.
+45 26 46 36 01