JAMStack

JAMStack er det ypperste inden for SEO og ydeevne!

Hvorfor JAMStack? Når vi designer via JAMStack, skaber vi løsninger, som er 100 % konkurrencedygtige inden for både ydeevne, sikkerhed, pris, skalering – og ikke mindst brugeroplevelse. Lad os designe den ultimative online løsning med JAMStack. Vi står for både rådgivning, proces- og projektstyring samt design, udvikling og integration.

rightimage
“Lad os hjælpe dig med at nå til næste niveau! Ring til os på: 26 46 36 01“

Moderne netarkitektur
Vil du forbedre kvalitet og salg på din hjemmeside? Opret allerede i dag hurtige og sikre hjemmesider og dynamiske apps med JavaScript, API'er og prerendered Markup.


Hvad er JAMstack?


Du har måske allerede set eller arbejdet på en JAMstack-side! Den slags sider er meget enkle, da de er uafhængige af en webserver.

De behøver ikke at inkludere alle attributter af JavaScript, API'er og Markup, men kan være skabt i hånden eller med Jekyll, Hugo, Nuxt, Next, Gatsby eller en anden statistisk sidegenerator.

Serverless DB: Firebase, FaunaDB, DynamoDB, MongoDB, Amazon Aurora Serverless ( MySQL, PostgreSQL, MariaDB og Oracle)

DEPLOY & CDN: Firebase, Netlify, AWS, ZEIT Now, Sanity

Sass/Less, React, React-Static, Auth0, Azure Functions, Service Workers, Vanilla JS & CSS, Web App Manifest, Webpack, Git, Github, GitHub API, Github Pages, Google Analytics, Bootstrap

Jekyll, Hexo, WordPress, Gatsby, VuePress, Middleman, Pelican, Octopress, Metalsmith, Hugo, Next.JS

Headless CMS: Strapi, TinaCMS, Ghost, Netlify CMS, Hexo Admin, Jekyll Admin, dotCMS, Storyblok, Forestry, Sanity, Contentful

letterimage

JavaScript

Enhver dynamisk programmering under anmodnings- og svar cyklussen håndteres af JavaScript, som kører helt på klienten. Eksempler er alle former for frontend-rammer, bibliotek eller endda Vanilla JavaScript.

letterimage

API'er

Application Programming Interface, som forkortes API, er softwaregrænseflader, der tilladeren form for software at interagere med andre former for software. Et API findes i programmer, programbiblioteker og styresystemer, som så kan ”tale” med styresystemet og eksempelvis indlæse og åbne en fil fra et andet system.

Alle servere, sideprocesser eller databaseaktioner abstraheres til genanvendelige API'er, der fås adgang til via HTTPS med JavaScript. Disse kan være specialbyggede eller udnytte tjenester fra tredjepart.

letterimage

Markup

Templeret markup skal bygges på implementeringstidspunktet, normalt ved hjælp af en hjemmesides generator til indholdssider eller et bygge-værktøj til webprogrammer.

Din hjemmeside er ikke bygget med JAMstack, hvis …


… den er afhængig af en tæt kobling mellem klient og server.

Eksempler er:
en hjemmeside bygget med en serverside i CMS som WordPress, Drupal, Joomla eller Squarespace

en monolitisk serverdrevet webapp, som er afhængig af Ruby, Node eller andre backend-sprog

en app med blot en enkelt side, som benytter isomorf rendering til at skabe visninger på serveren under kørsel.

Hvorfor JAMStack?


Høj ydeevne


Via et CDN undgår du ventetid. Du kan bygge videre, mens du genererer dem på implementeringstidspunktet. Når det kommer til at minimere tiden til første byte, slår intet de forbyggede filer, der serveres.

Stor sikkerhed


Med processer på serversiden, der er abstraheret til API'er i mikroservice, gøres overfladen, som er tilgængelig for angreb, langt mindre. Og det betyder langt større sikkerhed. Du kan også udnytte denne sikkerhed i forbindelse med specialiserede tredjepartstjenester.

Enkel skalering


Når din implementering udgør en stack filer, der kan serveres hvor som helst, er skalering et spørgsmål om at servere disse filer flere steder. Derfor er CDN'er perfekte til dette og inkluderer ofte skalering i alle deres planer.

Fantastisk udvikleroplevelse


Løs kobling og adskillelse af kontroller gør det muligt at målrette udvikling og fejlfinding, og det udvidede valg af CMS-indstillinger for hjemmesidens generatorer ophæver behovet for separate stacks til indhold og markedsføring.

TEKNOLOGIER, VI BRUGER
til at forskønne internettet

Jamstack handler ikke om specifikke teknologier.

Når vi taler om "Stack", taler vi ikke længere om operativsystemer, specifikke webservere, backend-programmeringssprog eller databaser.

Det er derimod en ny måde at opbygge og tilrette hjemmesider og apps på, som sikrer bedre ydelse, højere sikkerhed. lavere omkostninger ved skalering og en bedre udvikleroplevelse.

DATA SOURCES
BUILD
DEPLOY & CDN

VIL DU VÆKSTE ONLINE?

Jeg hedder Tora Toraman og er ejer af NordenSoft.

Skriv endelig til mig! Så kontakter jeg dig inden for 24 timer med henblik på at give dig gratis input til vækst med JAMStack, Magento, Online bestillingssystem for Resturant (madexpres.dk) Du kan også ringe til mig på tlf.
+45 26 46 36 01