Om Os

NordenSoft | Tora Toraman
Adresse: Telemarksgade 11 KBH S 2300 / DANMARK
Telefon: +45 26 46 36 01
CVR: 42692271

Vi designer og udvikler hjemmesider, som giver brugerne de bedste digitale oplevelser. Vi har allerede hjulpet mange brands mod vækst – både mindre og større virksomheder.

NordenSoft er et digitalt bureau af talentfulde webdesignere og -udviklere, som deler mange års erfaring og passion inden for innovative netløsninger. Vi er dygtige, men altid villige til at lære nyt, og vi arbejder derfor sammen og deler viden på kryds og tværs. På den måde sikrer vi, at vi er i stand til at udvikle det helt ideelle design for din virksomhed.

Vores team har i dén grad sans for at drive forretninger og organisationer mod udvikling og forrygende resultater gennem avanceret teknologi. Uanset om vi sidder med simple hjemmesider eller komplicerede applikationer, behandler vi projektet som en unik løsning, som kræver den bedste ekspertise og viden. Dét har vi tilegnet os igennem mange års erfaring inden for webudvikling.

TEKNOLOGIER, VI BRUGER
til at forskønne internettet

Jamstack handler ikke om specifikke teknologier.

Når vi taler om "Stack", taler vi ikke længere om operativsystemer, specifikke webservere, backend-programmeringssprog eller databaser.

Det er derimod en ny måde at opbygge og tilrette hjemmesider og apps på, som sikrer bedre ydelse, højere sikkerhed. lavere omkostninger ved skalering og en bedre udvikleroplevelse.

DATA SOURCES
BUILD
DEPLOY & CDN

VIL DU VÆKSTE ONLINE?

Jeg hedder Tora Toraman og er ejer af NordenSoft.

Skriv endelig til mig! Så kontakter jeg dig inden for 24 timer med henblik på at give dig gratis input til vækst med JAMStack, Magento, Online bestillingssystem for Resturant (madexpres.dk) Du kan også ringe til mig på tlf.
+45 26 46 36 01