B2B e-handel

Magento Webshop

Hele 93 procent af købere fra virksomhed til virksomhed foretrækker at købe produkter og serviceydelser online – direkte fra leverandøren. Det stiller i den grad krav til en enkel, intuitiv online købsproces. Med Magento B2B giver vi dine erhvervskunder en god oplevelse på din hjemmeside og gør dig konkurrencedygtig.

rightimage
“3 fordele ved en samlet B2B-løsning.“

Hvorfor Magento til e-handel B2B?

Klar til Bussines?


En Magento-webshop inkluderer alt det, der er nødvendigt for at administrere B2B e-handel på din hjemmeside. Med Magento kan du styre dine erhvervskunders firmakonti hos dig og tildele dem specifikke roller og tilladelser. På den måde kan de se detaljerede ordrehistorier, spore tilbud og administrere deres kredit online, helt uden at skulle ringe til dig for support.

Særlige kataloger og priser


Med Magento får du mulighed for at målrette indhold og promovere særlige produkter eller ydelser til specifikke B2B-købere. Du tilpasser kundernes online oplevelse ved for eksempel at tildele netop de kataloger eller prislister, der giver mening for målgruppen. Eller tilpas din B2B-webshop via forskellige betalingsmuligheder, supportformer eller kredit- og betalingsmetoder. Alt sammen for at øge komforten for dine kunder og maksimere salget.

Genial ordre- og inventarhåndtering


Ønsker du at forbedre flowet på din B2B-webshop? Med en enkel løsning giver Magento overblik over ordrer fra samtlige salgskanaler samt nøjagtig information til dine kunder om lagerstatus fra hele forsyningskæden. Du bliver også informeret om opfyldelsesomkostninger og leveringstider. Det er smart.

Friktionsfri B2B e-handel


Øg dit online B2B-salg med hurtige og praktiske købsmuligheder. Med en Magento-løsning kan B2B-købere hurtigt foretage et online køb ved at indtaste SKU'er, uploade CSV-filer eller markere ydelser eller varer fra forudindstillede rekvisitionslister. Du kan sågar lette byrden for dine kunder ved at oprette ordrer på deres vegne, ligesom du hurtigt kan svare på kunders anmodning om tilbud. Magento tilbyder et komplet sæt af værktøjer til tilbudsstyring, som gør købsprocessen let for både dig og dine kunder.

Tag imod dine kunder fra alle enheder


Undersøgelser viser, at forretningskøb sker ”på farten”. Ved at skabe indbydende oplevelser til mobile enheder kan du udnytte det til at øge din omsætning. Lad NordenSoft hjælpe dig med at give dine kunder mulighed for at placere ordrer på ethvert sted og til enhver tid. Og nå nye højder i salget med B2C-testet merchandise, content management og salgsfremmende funktioner, som får dig og dit brand til at skille sig ud fra mængden.

Styring og integration til minimum af omkostninger


Vi tilbyder Magento-design, der er pålidelige og lette at integrere med dit allerede eksisterende backend-system med robuste API'er og udvidede hylder. Det giver dine løsninger en længere levetid på markedet med høj ydeevne til et minimum af kapitalomkostninger og vedligeholdelsesgebyrer.

TEKNOLOGIER, VI BRUGER
til at forskønne internettet

Jamstack handler ikke om specifikke teknologier.

Når vi taler om "Stack", taler vi ikke længere om operativsystemer, specifikke webservere, backend-programmeringssprog eller databaser.

Det er derimod en ny måde at opbygge og tilrette hjemmesider og apps på, som sikrer bedre ydelse, højere sikkerhed. lavere omkostninger ved skalering og en bedre udvikleroplevelse.

DATA SOURCES
BUILD
DEPLOY & CDN

VIL DU VÆKSTE ONLINE?

Jeg hedder Tora Toraman og er ejer af NordenSoft.

Skriv endelig til mig! Så kontakter jeg dig inden for 24 timer med henblik på at give dig gratis input til vækst med JAMStack, Magento, Online bestillingssystem for Resturant (madexpres.dk) Du kan også ringe til mig på tlf.
+45 26 46 36 01