Wordpress-hjemmeside

WordPress hjemmeside design

NordenSoft er specialiseret i at designe professionelle hjemmesider i WordPress, og vi udvikler også selv temaer, plugins, betalingsmoduler og mange andre funktioner til WordPress, så du kan få opfyldt alle dine ønsker af vores eksperter in house. Det sikrer en hurtig og enkel proces og minimerer også omkostningerne. Har du brug for en ny hjemmeside i WordPress? Vi har et dedikeret team af specialister, som står klar.

rightimage
“Et godt webdesign forfører dine kunder.”

Wordpress Hjemmeside Udvikling

WordPress | Hjemmesideudvikling


Skal din næste digitale løsning designes i WordPress?

NordenSoft har udviklet hjemmesider, webshops og andre digitale løsninger i WordPress igennem de sidste mange år – lige siden WordPress tog sine første spæde skridt. Vi har bevaret kærligheden til WordPress, og vores webbureau har derfor et dedikeret kreativt team af konsulenter, som udelukkende arbejder med WordPress-CMS. NordenSofts WordPress-programmører assisterer dig med glæde i dit kommende WordPress-projekt, hele vejen fra idéudvikling til lancering.

Wordpress | Søgemaskineoptimering (SEO)


Hvis du skal have en chance for at blive opdaget i søgningerne på nettet, for eksempel på Google, bør du overveje søgemaskineoptimering (Search Engine Optimization) – også blot kaldet SEO. Disciplinen SEO er kompliceret, og derfor anbefaler vi, at du lader vores professionelle SEO-eksperter varetage SEO-optimeringen af din hjemmeside. Men hvad koster SEO? Omkostningerne kan variere, men vi kan bestemt anbefale dig at gøre brug af vores SEO-service. For mange kan SEO nemlig virke som en meget uoverskuelig proces, som kan være svær at gennemskue, da en SEO-optimeret WordPress-hjemmeside ikke skaber resultater nu og her. Der er derimod tale om en langsigtet, men utrolig effektiv strategi, hvis man ved, hvad man laver.

WordPress | Optimeret til mobil


Vores webbureau sørger for at designe og programmere jeres WordPress-hjemmeside, så den fungerer på alle mobile enheder, både iPad, iPhone og Android. Så er du helt sikker på, at dine besøgende får en god oplevelse på din hjemmeside – også når de besøger den, mens de er på farten.

Når din hjemmeside er udviklet, så den også fungerer på mobilen, er den lavet i et responsivt design. Og faktisk er det sådan, at søgemaskinerne favoriserer responsive hjemmesider sammenlignet med de hjemmesider, der ikke er lavet i design, der er tilpasset mobilen. På den måde får du, hvad vi kan kalde helt gratis SEO med et responsivt design.

Unikt design


Dine kunder skal selvfølgelig kunne genkende dig på tværs af alle dine digitale platforme. Og dertil hjælper vi gerne. Vi skræddersyr med glæde en unik profil til dig og din virksomhed og implementerer designet på din WordPress-side i et responsivt design, så den også kan udfolde sig på kundernes smartphones. Når vores designkyndige eksperter skaber din visuelle profil, medtænker vi selvfølgelig din målgruppe og sørger for, at stilen er flot, overskuelig og informativ. Kort sagt får du en helhedsorienteret digital løsning, der både imponerer og sender de rette informationer til kunden – ja, en grafisk perle! Det sikrer samtidig den højest mulige ROI (Return On Investment), hvilket med andre ord betyder, at du virkelig får noget for pengene.

Håndbyggede WordPress-hjemmesider


Selv når det gælder innovative designløsninger, kan man godt tale om ”det gode gamle håndværk”. For at give både dig og dine kunder den bedste løsning håndbygger vi ALLE vores WordPress-hjemmesider. På den måde undgår du problemer som hacking osv. Desuden bruger vi et minimum af plugins o.l. for at mindske problemer for dig.

Få en skræddersyet, håndbygget hjemmeside

Priser


Søger du en billig WordPress-hjemmeside?

Eller er du på udkig efter den lidt dyrere kompromisløse hjemmeside i høj kvalitet? Lad os få en snak, så vi kan tilpasse vores løsning efter både dit behov og din pengepung.

Størstedelen af vores WordPress-hjemmesider ligger i prislejet 15.000kr.-50.000kr. ekskl. moms. Det kan give dig en nogenlunde indikation om prisen på forhånd, men det eksakte beløb afhænger naturligvis af dine behov og ønsker.

Når vi har afdækket dit behov, og vi sammen har lagt en klarere linje for projektet, giver vi et endeligt tilbud på din nye professionelle WordPress-hjemmeside.

TEKNOLOGIER, VI BRUGER
til at forskønne internettet

Jamstack handler ikke om specifikke teknologier.

Når vi taler om "Stack", taler vi ikke længere om operativsystemer, specifikke webservere, backend-programmeringssprog eller databaser.

Det er derimod en ny måde at opbygge og tilrette hjemmesider og apps på, som sikrer bedre ydelse, højere sikkerhed. lavere omkostninger ved skalering og en bedre udvikleroplevelse.

DATA SOURCES
BUILD
DEPLOY & CDN

VIL DU VÆKSTE ONLINE?

Jeg hedder Tora Toraman og er ejer af NordenSoft.

Skriv endelig til mig! Så kontakter jeg dig inden for 24 timer med henblik på at give dig gratis input til vækst med JAMStack, Magento, Online bestillingssystem for Resturant (madexpres.dk) Du kan også ringe til mig på tlf.
+45 26 46 36 01