Supercharge din JAMstack med FaunaDB og React.js

Sådan kan du bringe din JAMStack til det næste niveau med FaunaDB og React.js. JAMstack (JavaScript, API'er, markup) er en fornøjelse at arbejde med til statiske hjemmesider og dynamiske applikationer på én side (SPA'er).

Supercharge din JAMstack med FaunaDB og React.js

Sådan kan du bringe din JAMStack til det næste niveau med FaunaDB og React.js

JAMstack (JavaScript, API'er, markup) er en fornøjelse at arbejde med til statiske hjemmesider og dynamiske applikationer på én side (SPA'er). Vi bruger JavaScript til interaktivitet, markering til skabeloner og API'er til serversiden processer eller database aktion. Selv den mest basale dynamiske applikation bruger en database til at gemme dens oplysninger. Det er her FaunaDB kommer ind. Her ville vi vise jer, hvordan du turbolader din JAMstack-knowhow ved hjælp af FaunaDB.

Hvorfor FaunaDB

Hurtigt og skaleres godt - FaunaDB-arkitekturen lader din database-instans skalere i henhold til efterspørgsel og belastnings balance. Ligesom et CDN vil dine data blive distribueret blandt mange FaunaDB-forekomster over hele verden, så dine brugere og servere har altid adgang til det nærmeste eksempel. Enhver ændring kopiers i alle tilfælde.

FaunaDB understøtter transaktioner og følger ACID-konventionen (Atomicitet, konsistens, isolering, holdbarhed) - Hvis du er nysgerrig, skal du læse her for at få en dybde gående dyk i, hvordan FaunaDB fungerer.

Sikkerhedsgaranti - Når en transaktion begås, er det garanteret, at enhver efterfølgende transaktion - uanset hvilken replika der behandler den - læser alle data, der er skrevet af den tidligere transaktion. Andre NoSQL-systemer og endda de fleste SQL-systemer kan ikke garantere global replika konsistens.

Brugervenlighed - Med FaunaDB som datastore for vores JAMStack, behøver vi ikke at tænke på konsistens, skala, replikation, redundans osv. FaunaDB og React.js fungerer pænt sammen og er lette at konfigurere. Vi kan fokusere på kerne programmet i stedet for at udføre det hårde arbejde med at opsætte vores miljø. Oven i det er det helt gratis at opbygge hurtige prototyper med den tidligere nævnte Stack.

DBaaS — Spar tid ved at bruge forud eksisterende infrastruktur, der lader dig skalere. Derefter kan du bruge den tid til at arbejde på din applikation. I stedet for at sætte tiden i at spin din egen databaseklynge, skal du bruge Database-as-a-Service (DBaaS).

VIL DU VÆKSTE ONLINE?

Jeg hedder Tora Toraman og er ejer af NordenSoft.

Skriv endelig til mig! Så kontakter jeg dig inden for 24 timer med henblik på at give dig gratis input til vækst med JAMStack, Magento, Online bestillingssystem for Resturant (madexpres.dk) Du kan også ringe til mig på tlf.
+45 26 46 36 01