JAMStack med Gatsby og AWS Amplify Framework

Med Amplify kan du hurtigt oprette sofistikerede serverløse backends. CLI inkluderer support til godkendelse, analyse, funktioner, REST / GraphQL API'er og meget mere. Det bruger AWS Cloud Formation og giver dig mulighed for at tilføje, ændre og dele konfigurationer.

JAMStack med Gatsby og AWS Amplify Framework

En hurtig primer på Amplify og AppSync

Med Amplify kan du hurtigt oprette sofistikerede serverløse backends. CLI inkluderer support til godkendelse, analyse, funktioner, REST / GraphQL API'er og meget mere. Det bruger AWS CloudFormation og giver dig mulighed for at tilføje, ændre og dele konfigurationer.

Amplify Console er en uafbrudt implementerings- og hosting tjeneste til mobile web applikationer. AWS Amplify Console gør det lettere for dig at hurtigt frigive nye funktioner, hjælper dig med at undgå drifts stop under applikations distribution og håndterer kompleksiteten ved samtidig at opdatere frontend og backend af dine applikationer.

AppSync gør det nemt at oprette datadrevne mobil- og web applikationer ved at håndtere alle applikations data styrings opgaver som online og offline data tilgang, data synkronisering og data manipulation på tværs af flere data kilder. AWS AppSync bruger GraphQL, et API-forespørgsels sprog designet til at bygge klient applikationer ved at til veje bringe en intuitiv og fleksibel syntaks til beskrivelse af deres datakrav.

Gatsby til dynamiske apps

Fordi Gatsby genererer statiske filer, når det er muligt, kategoriseres det ofte som et statisk værktøj til generering af hjemmesider, men det er virkelig så meget mere end det. Fordi den er bygget oven på React, når din app gengives, opfører den ligesom enhver anden React-app. Det betyder, at det er muligt at gøre ting som uendelige lister, real-times opdateringer og oprette autoriserede vægge. Det er ikke ualmindeligt at tilføje helt klient sides gengivne sektioner af et hjemmeside, ting som dashboards eller admin portaler er alle mulige. Dette betyder, at du statisk kan generere alt, der ikke afhænger af noget dynamisk indhold som bruger information eller private data, men stadig giver en hel app oplevelse.

VIL DU VÆKSTE ONLINE?

Jeg hedder Tora Toraman og er ejer af NordenSoft.

Skriv endelig til mig! Så kontakter jeg dig inden for 24 timer med henblik på at give dig gratis input til vækst med JAMStack, Magento, Online bestillingssystem for Resturant (madexpres.dk) Du kan også ringe til mig på tlf.
+45 26 46 36 01