WordPress Udvikling

WordPress Udvikling | Danmark ( Wordpress Dansk ) Få tilpasset et WordPress plugin, et WordPress theme, fra psd til wordpress theme, vi hjælper dig med alle udvikings opgaver i WordPress.

VORES WORDPRESS HJEMMESIDER BLIVER BYGGET MED DEN SENESTE TEKNOLOGI

Vores team laver web udvikling og wordpress udvikling med html5, css3, mySQL, javascript, jQuery, ajax, WordPress.

Vores WordPress temaer er responsive, som betyder at de automatisk tilpasser sig mobile enheder som iPhones og iPads. Responsive web design (også kendt som RWD) er et web design tilpasset så det udgør optimal fremvisning på tværs af enheder. En hjemmeside kan rumme desktop computer skærme, tablets og mobiltelefoner. Dette sparer dig udviklingstid såvel som det reducerer løbende vedligeholdelsesomkostninger.

Alle vores WordPress design projekter er bygget som borne temaer til Genesis Framework. Over 164,000 WordPress brugere stoler på StudioPress og Genesis Framework. Vi elsker det og vi ved, du også vil.

Udførelse er nøglen for os, så du behøver ikke være bekymret. Med Genesis kan vi kode en masse højfunktionelle muligheder, uden at gå på kompromis med hjemmeside udførelsen.

Vores projekter hjælper din hjemmeside eller blog til at placer sig højere i søgemaskinerne og gør SEO opgaver som meta definitioner en leg.

Fordi vi bruger Genesis, tilbyder vores projekter det sidste nye indenfor sikkerhed. Du kan tage det roligt, når du ved, at din hjemmeside eller blog er sikker.

Opdater eller personliggør din side nemt med brugen af widgets, søjler og flere sidelayouts. Verden udvikler sig konstant og det bør din hjemmeside også gøre.

Genesis er udstyret med support til microdata og schema.org markup. Lad ikke søgemaskinerne gætte det vigtige indhold på din hjemmeside.

Genesis tillader vores projekter support til HTML5. Alle nye hjemmesider og temaer er bygget med HTML5, som betyder at din hjemmeside eller blog bliver hurtig og fleksibel.