Visual Basic, VBScript, VB.Net

Visual Basic, VBScript, VB.Net Udvikling, NET Teknologi, VB, Windowsudvikling .NET (C#, VB.NET, ASP.NET m.m.); Visual Basic; VBA til Access

FÅ MERE TRAFIK OG FLERE KUNDER VED AT KONVERTERE TIL VORES DIGITALE MARKETING METODE

Vores mål er at opnå målbar og håndterbar stigninger i trafik og omsætning for vores kunder. Anskaffe – Konvertere – Beholde flere kunder. Dette er vores marketing mantra. Det er baseret på årtiers erfaring i digital, direkte, ansvarlig marketing.

Visual Basic Udvikling

Kompleksitet, økonomi og skala i den fremherskende software-industri nødvendiggør behovet for robust og fleksible løsninger. Norden Soft | Design & Software Development Labs, beskæftiger bedst i klassen for Visual Basic Udvikling for at møde disse udfordringer og for at tilbyde dig stabile og effektive løsninger.

Visual Basic tilbyder verdens ledende open source portal platform. Visual Basic Portal, nu på 3. år i udvikling, bliver bakket op af en omfattende professionel tjeneste af netværk, der tilbyder brugerdefineret udvikling, træning og support overalt i verden. En liberal åben kilde licens, fuld support og service og integration med nutidens afprøvede teknologier tilføjet den bedste kombination af ydeevne og værdi i den portale branche i dag.

VB.NET Udvikling

Visual Basic .NET (VB.NET) er et begivenheds drevet objektorienteret programsprog, som kan tages som resultat af Microsofts Visual Basic (VB) monteret på Microsoft .NET framework. Visual Basic.NET er et dynamisk programmeringsværktøj til at skabe .NET programmer, inklusive robuste ASP.NET Web programmer, Desktop programmer og Windows Mobile programmer.

Efter flere produkt rool-outs bibeholder vores kunder valget af dedikerede .NET udviklingshold hos Norden Soft | Design & Software Development Labs, og de ønsker at hyre vores VB.NET programmører, fordi de frembringer resultatet, som betyder noget for kundens virksomhed. Som et offshore VB.NET Udviklingsfirma betjener og opfylder vi tonsvis af ønsker for en bred vifte af brancher.

Vores enkeltstående ekspertise har tiltrukket en masse globale kunder, som har givet os den tillid til at gøre banebrydende løsninger i VB.NET program udviklingsservice. Vi har skabt et arbejdsmiljø, der er værd at arbejde i med vores verdensklasse infrastrukturer, som muliggør et højtydende software udviklingsmiljø.