.NET Teknologi

NET teknologi, der ejes af Microsoft. ASP.NET er et gratis web-framework. Compent arbejder på Microsoft .NET frameworket med HTML5 i samarbejde med en række teknologipartnere.

MICROSOFT .NET TEKNOLOGIER

Norden Soft | Design & Software Development Labs, dækker tekniske artikler på Microsoft.NET, ASP.NET, ASP.NET MVC, jQuery, AJAX, JavaScript, Silverlight, Windows Phone, WPF, WCF, Expression Web, LINQ, TFS, VSTS, Visual Studio, Windows Forms, SharePoint C#, VB.NET, .NET Interview Questions og relaterede Microsoft teknologier.

.NET Rådgivnings Services

Vores projekter er succesfulde fordi vi er eksperter i at omforme vores kunders virksomheder objektivt til selvstændig teknologi.

Norden Soft | Design & Software Development Labs er et ledende softwareudviklingsfirma som specialiserer sig i at levere kundetilpassede programmer ved at bruge den seneste Microsoft .NET teknologier. Vores dygtige software ingeniører har stor erfaring med den seneste rammer og er velbevandret i principperne i design konstruktionen i Model-View-Controller (MVC). Vi er løsningsudbydere; vi er problemløsere. Hos Norden Soft | Design & Software Development Labs, selvstændiggør vi vores kunder med teknologier og forretningsløsninger som giver dem mulighed for at generere omsætning til deres forretning. Vores projekter inkluderer fuld softwareudviklings livscyklus – opdagelse, design, udvikling, testning, implementering, vedligeholdelse og fortsat kundesupport, når først projektet er færdiggjort og indsat

Software Ingeniørarbejde – En Kompleks Proces

Software ingeniørarbejde er en disciplin, som kræver forsigtig og systematisk varetagelse gennem alle projektets faser. Vi forsyner alle vores kunder med stor personlig opmærksomhed og kunde service. Vi outsourcer ikke vores udviklingsarbejde eller bruger offshore af nogen art. Alle vores produktioner er lavet in-house, som tillader os at producere og markedsføre de højeste niveauer af kvalitet. Norden Soft | Design & Software Development Labs har års erfaring i web konstruktion og internet udvikling; faktisk er det meste af den software, vi bygger, leveret til APS.Net platformen. Fleksibiliteten udbudt af teknologier .Net, C#, JQuery, AJAX, og HTML5 tillader os at lave interaktive, responsive programmer, der kan tilgås fra enhver personlig computer eller mobil enhed. Kontakt os for at høre mere om vores tilbud i