Mobile App

App udvikling : App Programmør - Professionel App udvikling. Hvad koster en app? iOS app, App udvikling, Apps til Android, Mobil app programmering og udvikling

FÅ MERE TRAFIK OG FLERE KUNDER KONVERTERET MED VORES DIGITALE MARKETING METODE

Vores mål er at opnå målt og håndterbare stigninger i trafik og indtægter for vores kunder. Anskaffe – Konvertere – Beholde flere kunder. Dette er vores marketing mantra. Det er baseret på årtiers erfaring i digital, direkte, ansvarlig marketing.

iPhone / iPad

Hos Norden Soft | Design & Software Development Labs,, er vi gode til at udvikle næste generation af iPhone programmer, skræddersyet for at tilpasse sig dine krav bedst. Vi tilbyder branchespecifikke og kundetilpassede løsninger til udvikling af iPhone programmer. Vores team af udviklere er viden eksperter I udviklingen af forskellige iPhone programmer på nicheområder som spil, finans, sport, underholdning, nyheder og undervisning.

iPhone 3G, 4.5G er en revolutionerende telefon som kombinerer funktionerne af touch screen, iPod og et højt niveau af internet I en gadget. Sammen med det kan brugerne også downloade 3. Parts programmer på deres iPhones.

Det er her at Norden Soft | Design & Software Development Labs, virkelig kan hjælpe dig med designet, research, udvikling og indsættelse af forskellige iPhone programmer.

Da vi har stor ekspertise i overordnet udvikling af iPhone programmer, kan du være sikkert på at få den bedste iPhone udviklingsservice.

Vi koordinerer med vores kunder lige fra begyndelsen og arbejder sammen med dem gennem designstadiet af prototype og grafik til den aktuelle indsættelse af iPhone program. Udover dette, inkluderer vores koncept udviklingsproces analyse, research og detaljeret evaluering af rækkevidden til iPhonens program udvikling og målrettede brugere. Dette hjælper til at bygge bro mellem efterspørgsel og levering og således at sikre platformen et bedre resultat.

Vi, hos Norden Soft | Design & Software Development Labs, forsikre at iPhone program projektet bliver udviklet til tiden med en betydelig omkostningsfordel. Vi sørger altid for at bedste praksis bliver brugt når vi færdiggør et projekt, og vi gør ekstra meget ud af at imødekomme alle forretningskrav fra vores respekterede kunder.

Vi har dedikerede udviklere og designere som tilføjer deres ekspertise og viden ril at lave den bedste iPhone program. Vores erfarne iPhone program udviklere har arbejdet med nogle af de mest opdaterede teknologier og værktøjer til at udvikle iPhone program, så som Xcode, Cocoa Touch konstruktion og Objective C.

Ved at bruge banebrydende teknologi som Cocoa’s APIs, kan vores professionelle udviklere skabe et samlet Xcode miljø. Sådan et Xcode udviklingsmiljø skaber tilføjelsen af multimedia som animation, grafik og video meget nemt ind i iPhone programmet. Udover konceptualisering, udvikling og indsættelse af iPhone programmet udbyder Norden Soft | Design & Software Development Labs, også support og vedligeholdelse og forsikre at enhver fejl eller risiko knyttet til programmet, bliver fjernet proaktivt.

Med vores omfattende erfaring og høje branche ekspertise er vi i stand til at efterkomme forskellige iPhone programmers behov og vi leverer den bedste service kvalitet.