JSP, Java, JavaScript &J2EE Udvikling

Udvikling : JSP, Java, JavaScript &J2EE Udvikling, Teknologier: Java, J2EE, JSP, JSTL, Portlets, IBM Portal Server, Web Services, XML, Eclipse, Maven2, REST, SOAP, Jboss, XML

FÅ MERE TRAFIK OG FLERE KUNDER VED AT KONVERTERE TIL VORES DIGITALE MARKETING METODE

Vores mål er at opnå målbar og håndterbar stigning I trafik og omsætning for vores kunder. Det er baseret på årtiers erfaring i digital, direkte og ansvarsfuld marketing.

Overblik:

Norden Soft | Design & Software Development Labs, udbyder brugerdefineret virksomhedsløsninger til sine erhvervskunder, dygtigt udviklet af vores ekspertteam J2EE/J2ME udviklere. Vores Java programmører, med mange års praktisk erfaring, udbyder den krævede service, som er bærbar, skalerbar og nem at bruge til en overkommelig pris. Vi udbyder service til at udvikle J2ME og Java mobile programmer til at implementere i high end softwareløsninger. Vi omarbejder, servicerer og forbedre også de eksisterende J2EE og J2ME programmer for at forbedre effektiviteten og kvaliteten.

Norden Soft Differencen:

Vi udvikler og implementerer – hurtige, åbne, skalerbare, bærbare omkostningseffektive, teknologiske løsninger for at udnytte din virksomheds erhvervskunders infrastrukturs behov. Vores eksperter sidder inde med den tekniske kompetence og branche kendskab, som har gjort os i stand til at bygge en imponerende rekord for udvikling og support i Java/J2EE platforme. Vi hjælper organisationer med at spare udviklingstid og omkostninger ved at udnytte vores kernekapaciteter i J2EE, der kan genbruges af mange programmer.