HTML5, CSS3, DHTML, XHTML, XHML

HTML/XHTML/XML Javascript/Ajax Google maps integrationer PHP CSS Jsp Java ME. Unix/linux MySQL,Oracle Android udvikling Tomcat/Apache/Servicemix. HTML, CSS3, XML ,HTML5 Google Maps API Google Analytics

FÅ MERE TRAFIK OG FLERE KUNDER VED AT KONVERTERE TIL VORES DIGITALE MARKETING METODE.

Vores mål er at opnå målbar og håndterbar stigninger i trafik og omsætning for vores kunder. Anskaffe – Konvertere – Beholde flere kunder. Dette er vores marketing mantra. Det er baseret på årtiers erfaring i digital, direkte, ansvarlig marketing

HTML, DHTML, XHTML

HTML(Hypertext Markup Language) er den primære teknologi brugt til at udvikle simple hjemmesider. HTML en enkelt tag-baseret syntaks for at skabe formularer, indlejre billeder og links og producer andre strukturelle og præsentationsmæssige aspekter af en hjemmeside. Ethvert tag kan indeholde attributter som yderligere forfiner betydningen af tag. For yderligere information, se Wikipedia eller HTML specifikationen.

XHTML (Extensible Hypertext Markup Language) er næsten identisk med HTML med undtagelse af et strengere sæt syntaktiske regler baseret på XML standarder. For eksempel I HTML kan du bruge et åbnings-tag in mange instanser uden at have et matchende lukke-tag. I XHTML skal hvert åbnings-tag have et matchende lukke-tag. For yderligere læsning, se Wikipedia eller XHTML2 Working Group Home Page.

Der er utallige værktøjer til at validere at den korrekte HTML eller XHTML syntaks er brugt på din hjemmeside, men selvom syntaksen er konform, påvirker browser kompabilitetsproblemer, hvordan koden gengives. Det er ikke usædvanligt at se den samme hjemmeside gengivet forskelligt på tværs af forskellige browsere og browserversioner. Det er derfor kryds-browser kompabilitet er så vigtigt.

DHTML (Dynamic HTML) er en samling af teknologi brugt til at bevæge sig ud over den statiske præsentation af information for at skabe mere interaktive hjemmesider. Teknologi, som spiller en rolle in DHTML, herunder HTML, JavaScript, Cascading Style Sheets (CSS), og Document Object Modellen (DOM). CSS er brugt til at kontrollere præsentationen af det strukturerede indhold defineret af HTML. DOM er en klient-side med en programmerbar berøringsfladetilstand til HTML dokumenter, som blev gengivet med dens associerede CCS præsentation. Den dynamiske del af DHTML kommer i spil, når JavaScript bliver brugt til at manipulere tilstanden af DOM, for at forårsage udseendet eller ændre opførslen af den gengivne hjemmeside. Se Wikipedia eller DHMTL samlingen på MSDN for yderligere information.

At teste en hjemmeside, som bruger DHTML, er det samme som at teste et desktop program, idet brugernes interaktion i et område af en side kan have en indvirkning på præsentationen eller opførslen af andre dele af siden, det hele uden at skulle retur til serveren.

Norden Soft | Design & Software Development Labs, har stor erfaring i at validere koden, udgive sider og adfærd inkluderet på din hjemmeside. Udforsk Norden Soft | Design & Software Development Labs,’s hjemmeside tests løsninger ved at klikke på linket under ”Test af Løsninger” til højre eller kontakt os for yderligere information eller for at anmode om et tilbud.