Cloud Computing

Cloud Computing Teknologi | Danmark

Cloud teknologi er en af de bedste virksomhedsløsninger i dag, da det udbyder pålidelige data lagring, real-time forbindelse, forbedret cyber sikkerhed og et omkostningseffektivt IT system. Men ineffektiv planlægning, udførelse, og runtime tjek vil medføre afslørende situationer som kan få dit system til at underpræstere og være sårbar overfor trusler.

Norden Soft | Design & Software Development Labs, tilbyder cloud teknologi service som reaktion på sikkerhedsspørgsmål og effektiviseringsspørgsmål til cloud implementeringer. Drevet af Microsoft Azure, Amazon Web Services, CloudSigma, Air Watch, Sales Force, IBM Cloud, Citrix CloudPlatform og VMware, forsikre Norden Soft | Design & Software Development Labs, effektive implementeringer og real-time ydeevne af virksomhedens cloud teknologi ifølge virksomhedens funktionelle krav.

Ethvert cloud teknologisystem samarbejder fuldt ud og overholder med global sikkerhedsstandarder og er overvåget af certificerede sikkerhedseksperter fra Norden Soft | Design & Software Development Labs, dom vil anvende sikkerhedsprotokoller for at sikre at forretningsinformationer og bruger data er beskyttet fra indtrængen og lækage. Data overførsel er krypteret gennem VPN tunneller og HTTPS sikrede med et to-trins godkendelse. Mulige data lækage fra mobile enheder bliver der effektivt taget hånd om af Norden Soft | Design & Software Development Labs,s professionelle sikkerhedseksperter, som forstærker IT politikker, der er kritiske i at revolutionere organisatorisk produktivitet og mobilitet.

Big Data Kræver Store Ideer

Norden Soft | Design & Software Development Labs, tilbyder funktionen identitets rettighedsforvaltning, som tillader brugere adgang til 1000.vis af programmer, inklusive Facebook, LinkedIn og software som et service program, medens man bibeholder sikkerheden. Norden Soft | Design & Software Development Labs, forsikrer indsættelse af sikkerhedsfunktioner som bestemmer adgangsniveau baseret på brugerens geografiske nærhed og deres vurderede risikoniveau på deres enhed.

Praktisk og sikker adgang med Amazon Web Services

Ved især at implementere funktionen Identitet og Adgang Styreform fra Amazon Web Services får du sikker adgang til varierende online services og resurser til intern og ekstern stakeholdere. Norden Soft | Design & Software Development Labs, forsikre at nøgle personer nemt kan oprette og styre bruger grupper med rigtige adgangsrettigheder når som helst.

Microsoft Azure’s Mobile Sikkerhedsrapport

Norden Soft | Design & Software Development Labs, sikre at påtrængende sikkerhedsfunktioner fra Microsoft Azure Premium Active Directory og program behandlingsforsinkelser er minimale. Microsoft Azure Premium Active Directory tilbyder helhedsorienterede rapporter og audits, så som IP adresse fra mistænkelige login aktiviteter, for at holde dig opdateret på eksterne trusselniveauer og den nuværende helbredstilstand på din enhed.

Mobile Enheder & Program Styreformer

Eksperterne hos Norden Soft | Design & Software Development Labs, tillader mobil enhed styreform (MDM) og mobil program styreform (MAM) kapaciteter gennem brugen af innovative cloud sikkerhedsfunktioner. Gennem Norden Soft | Design & Software Development Labs,’s eget sikkerhedslag bliver der givet sikret adgang til medarbejdere til organisatorisk data overalt på enhver platform, for at maksimere produktiviteten i virksomheden.

VMware Mobile Enhed & Program Styreform

Produktivitets mål af BYOD politikker er effektivt arkiveret gennem VMware’s MDM og MAM funktioner, som tillader medarbejdere at udøve deres opgaver på de enheder, hvor de er mest produktive på en digital arbejdsplads. VMWare tillader enkelt oprettelse for brugere og tillader dem at arbejde på deres dokumenter og filer selv når de er offline. Gennem VMware’s AirWatch og Norden Soft | Design & Software Development Labs,’s sikre og ikke indtrængende IT praksis, vil virksomheder opleve en dramatisk produktivitetsforhøjelse uden at sætte mobilsikkerheden på spil.

Salesforce Sikkerhedsstandarder

Salesforce Trust beskæftiger sig med en stor række af sikkerhedsstandarder, der er globalt certificeret, som 2-trins godkendelse, SMS identitetsbekræftelse, IP restriktioner, Styrke af Password politik og sikkerhedssessioner, der sikre, at brugerkonto informationer lagret I skyen, er beskyttet.

Citrix Cloud Data Kryptering

Citrix’s Cloud Platform sikre at data I dine filer og dokumenter er beskyttet selvom du er midt I den dataoverførsel. Brugere bliver udstyret med nøgler til at sikre at filer og dokumenter, som bliver sendt, kun kan læses af personer, som har den rette nøgle. Uheldig deling af filer til den forkerte gruppe eller person eller ondsindet forsøg på lækage af information bliver effektivt standset på grund af modtagere uden nøgle er ikke i stand til at se eller videresende filen.

Enheds Kompabilitet

Microsoft Azure Rights Management Suite kan hurtigt indsættes i store virksomheders miljø og i fuld skala på grund af dets omfattende enheds kompabilitet. I computer styresystemer supporterer RMS Windows 7 til 10 såvel som Mac OS X med Mountain Lion som dets minimum OS version. På mobile enheders styresystemer supporterer RMS Windows Phone 8.1 og Windows 8 RT, minimum version af iOS 7 til iPhone og iPad, og Ice Cream Sandwich(4.0.3) til Android enheder.

Norden Soft | Design & Software Development Labs, udnytter sin ekspertise og certificeringer i informationssystemer, sikkerhed og revision for grundig sikkerhedsvurdering, omfattende identifikation, sikkerhedsrisiko i filoverførselsprocesser, der sikre organisering af data og beskyttelse af information uanset om de har med at gøre med intern eller ekstern aktivitet.